...
Mässan PRSE åter inställd på grund av terrorattacker
Plastmässan PRSE avbröts, just innan den skulle öppnas i Bryssel i går, 22 mars. Det var andra gången som mässan ställdes in på grund av terrorattacker...

Plaståtervinningsmässan PRSE (Plastics Recyling  Show Europe) skulle ha ägt rum i Bryssel den 22 och 23 mars, men när omfattningen av de blodiga terrorattackerna mot flygplatsen och tunnelbanan i Bryssel stod klar för mässarrangören Crain Communications Inc. U.K,  var beslutet att ställa in mässan inte svårt att fatta, även om mässan var helt klar att öppnas.

”På grund av de allvarliga händelser, som ägde rum i Bryssel i morse, har arrangörerna av PRSE inget annat val än att avbryta mässan. Säkerheten och tryggheten för våra utställare, besökare, personal och leverantörer har högsta prioritet”, sade Crain Communications VD Steve Crowhurst i ett uttalande.

Ett märkligt faktum i sammanhanget är att det här var andra gången, som den här upplagan av PRSE ställdes in på grund av terrorhandlingar! Mässan skulle nämligen ursprungligen ha ägt rum i Bryssel i slutet av november i fjol, men då beslöt arrangörerna att skjuta upp mässan till mars i år på grund av den hotbild som uppstod i Bryssel och Belgien efter terrorattackerna i Paris den 13 och 14 november. (Läs här).

När eller om PRSE nu kommer att äga rum är ännu inte klart.

”Situationen i Bryssel är osäker och vi kommer att ge ytterligare uppdateringar, när vi vet mer”, säger Steve Crowhurst.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-03-23

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
återvinning Konferenser och mässor Mässor Övrigt Plast plastavfall

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK