...
Ny projektledare med fokus på förpackningsbranschen
Paper Province nye projektledare Peter Edberg ska ha speciellt fokus på förpackningsbranschen.

Värmlandsbaserade företagsklustret Paper Province, där numera även The Packaging Arena ingår, har fått en ny projektledare, som kommer att ha ett speciellt fokus mot förpackningsområdet.
Den nya projektledaren heter Peter Edberg och han har bland annat utbildat sig vid Brobygrafiska till projektledare och marknadsförare.


I sin tjänst vid Paper Province kommer Peter Edberg bland annat att leda ”Klimatsmart Innovation”, ett treårigt projekt, som beviljats 12,4 miljoner kronor för att säkerställa en hållbar och långsiktig regional plattform för innovation och utveckling inom skogsbaserade värdekedjor.

Som projektledare i Klimatsmart innovation kommer Peter Edbergs fokus främst att ligga på förpackningsindustrin och främjandet av innovationer och hållbar utveckling.

”Mitt övergripande mål är att underlätta för skogsbaserad industri i regionen. Det gör man på lite olika sätt, bland annat genom att främja innovationer. Vårt arbete är att söka svar på frågan vad vi ska använda skogen till i framtiden”, förklarar Peter.

I och med sammanslagningen och övertagandet av medlemmar från The Packaging Arena, har Paper Province breddat sin verksamhet och en av Peter Edbergs uppgifter blir att se över hur de nya medlemmarnas intressen på bästa sätt ska beaktas och att ta fram en plan för arbetet mot förpackningsbranschen.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-03-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Brobygrafiska Industri Övrigt Packaging Arena Paper Province Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK