...
Mellerud Plast sponsrar cykelloppet Ride of Hope
Emballator Mellerud Plast sponsrar med dricksflaskor i plast, specialutvecklade för cykelsport.

Plastförpackningstillverkaren Emballator Mellerud Plast, som ingår i Emballator Gruppen, sponsrar Team Göteborg och Barncancerfondens cykellopp ”Ride of Hope Europe”, där pengar samlas in till forskningen.
Årets Ride of Hope äger rum 4 till 10 juli och innebär att  man startar i Tjeckiens huvudstad Prag och via Tjeckien, Tyskland och Polen cyklar till Sverige och målet vid Almers Hus i Varberg. Sammanlagt 170 svenska cyklister, fördelade på sju lag, deltar i cykelloppet.


Team Göteborgs lag består av 20 cyklister, vilka nu ligger i hårdträning för att klara att cykla de 104 milen på en vecka.

Emballator Mellerud Plasts sponsring av Team Göteborg innebär bland annat att man förser de deltagande cyklisterna med dricksflaskor i  plast, som är speciellt utvecklade för cykelsport.
Alla som skänker minst 100 kronor i kampen mot barncancer vid något av Ride of Hopes events eller genom någon av medlemmarna i teamet får också en Ride-of-Hope-flaska från Mellerud Plast.

Team Göteborgs mål är att samla in en miljon kronor. Sedan år 2014 har Ride of Hope-lagen samlat in 14 miljoner kronor, vilka oavkortat gått till Barncancerfonden och den livsviktiga forskningen.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-03-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Dryckesförpackningar Emballator Mellerud Plast Övrigt Plastförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK