...
Globala Pearlfisher skapar designteam i Köpenhamn
Pearlfishers design-team i Köpenhamn.
Jesper von Wieding, strategisk kreativ chef.
David Ramskov, verkställande direktör.

Välkända globala designbyrån Pearlfisher, som har kontor i London och New York, etablerar sig nu i Skandinavien och skapar ett designteam i Köpenhamn tillsammans med danska designers.
Med den skandinaviska etableringen hoppas Pearlfisher kunna utöka sitt samarbete med nordiska kunder som Froosh, Arla, Interflora och Lantmännen.


Designteamet i Köpenhamn kommer att ledas av Jesper von Wieding och David Ramskov, vilka tillsammans har mer än 35 års erfarenhet av varumärkesdesign. Jesper von Wieding tar rollen som strategisk kreativ chef, medan David Ramskov blir verkställande direktör. Bland övriga m edlemmar i det skandinaviska Pearlfisher-teamet kan nämnas Thomas Kjær, kreativ chef, Tim Larcombe, strategiansvarig och Tobias Wandrup, ansvarig för industriell design.

”Jesper von Wieding är en passionerad designer och en god vän. Jag känner att nu är rätt tidpunkt att utvidga vänskapen till ett mer formellt yrkessamarbete och etablera ett nytt team i Norden”, säger Pearlfishers grundare och chefsdesigner Jonathan Ford i en kommentar.

”Vi är förtjusta över att gå samman med Jonathan och hans team, då vi alltid beundrat Pearlfisher och deras unika och dristiga designmetoder. Nu får vi arbeta tillsammans och skapa banbrytande designlösningar till Nordens mest populära varumärken”, säger Jesper von Wieding.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-04-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design designbyrå designer Personal varumärkesägare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK