...
Eson Pac Group får ny VD och ny styrelseordförande
Fredrik Ståhl, i dag styrelseordförande i Eson Pac Group, blir ny VD och koncernchef för bolaget från 1 juni.
Ann Rydholm blir ny styrelseordförande efter Fredrik Ståhl.

Styrelsen för Eson Pac Group har utsett Fredrik Ståhl – för närvarande styrelseordförande i bolaget – till ny VD och koncernchef för Eson Pac Group, med tillträdesdatum den 1 juni 2016. När Fredrik Ståhl tillträder kommer nuvarande interimistiske VD:n Lars Richardsson att återgå till sin tjänst som COO för Eson Pacs etikettverksamhet.

Till ny styrelseordförande efter Fredrik Ståhl har utsetts nuvarande styrelseledamoten Ann Rydholm.

”Det är den perfekta tidpunkten för Fredrik Ståhl att tillträda som Eson Pacs nästa VD. Med ägarnas gemensamma ambitioner att bli ett erkänt europeiskt företag, tar Eson Pac ytterligare ett steg framåt och in i ett nytt skede i utvecklingen. Fredriks långa erfarenhet från förpackningsindustrin, internationellt ledarskap och förmåga att ingjuta energi och skapa drivkraft i organisationer är precis de ledaregenskaper Eson Pac behöver i detta skede. 
Vi är även glada att Ann Rydholm accepterat rollen som styrelseordförande, detta knyter samman vår framtid med den kultur och historia som Ann och hennes familj byggt upp i företaget”, kommenterar Henrik Jonsson, VD för ägaren Nalka Invest (fd. Inter IKEA Investments).

”Jag är helt trygg i beslutet av Fredrik Ståhl som VD för vårt fina företag och jag ser fram emot rollen som styrelseordförande och att ta ytterligare ett steg närmar utvecklingen av Eson Pac. Jag vill även ta tillfället i akt att tacka Lars Richardsson, som axlat ansvaret som interimistisk VD för företaget under denna process”, säger Ann Rydholm.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-04-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Eson Pac IKEA Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK