...
Packnews och nord emballage bjuder på fri entré till CeMAT
Som läsare av Packnews och/eller nord emballage kan du nu få gratis entrékort till CeMAT i Hannover.

Den 31 maj till 3 juni arrangeras CeMAT 2016 i Hannover, i år med temat ”Smart Supply Chain Solutions”. Genom ett samarbete med Trade Fair Agency AB, CeMAT:s Sverigerepresentant, kan Packnews och tidningen nord emballage erbjuda dig som läsare gratis entrékort till mässan!

Värdet av entrékortet uppgår till cirka 410 SEK för alla dagar. För att registrera ditt entrékort går du till CeMATs bannerannons i högerspalten på den här sidan. Entrékort gäller för en dag på mässan. Behöver du entré till fler dagar kontaktar du Trade Fair Agency AB och anger hur många personer, som kommer att åka samt hur många dagar ni planerar att besöka mässan, så skickas ytterligare biljettlänkar till er mailadress.

CeMAT är branschens flaggskepp och viktigaste mötesplats för den intralogistiska industrin. På mässan presenteras de senaste innovativa lösningarna, i linje med Industri 4.0, inom förpackningsteknik, tryck, märkning och konverteringsteknik, såväl som inom materialhantering, industritruckar och transportsystem. Även lagerteknik och system för lastnings- och lossningsutrustning är viktiga inslag. Andra delar på mässan är integrerade lösningar för logistiktjänster, intralogistiska system och programvara såväl som styrteknik och Auto ID/RFID-lösningar mm.

Den 1 juni klockan 16.30 arrangeras en nätverksträff för besökare på mässan. Här får du möjlighet att samtala och utbyta erfarenhet med andra besökare från hela världen under trevliga former. Mässan bjuder på dryck och tilltugg. Eventet inleds med ett välkomnande från mässledningen samt en kort presentation där årets mässa, dess innehåll, nyheter och teman presenteras. Platsen är hall 27, monter B16. Du anmäler dig via info@tradefairagency.se senast den 15 maj med företag, namn och epost-adress.
 
Läs mer om CeMAT 2016 på http://www.cemat.de/home


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-04-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
CeMAT Konferenser och mässor logistik Mässor nord emballage Övrigt Packnews.com Packnews.se

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK