...
ACT Logimark förvärvar RFID-specialisten Hrafn
ACT Logimarks VD Morten Mathiesen är nöjd med förvärvet av Hrafn AS.
Hrafns grundare Geir Vevle ”följer med” i köpet.

Norska märknings- och spårningsföretaget ACT Logimark AS köper bolaget Hrafn AS och stärker därmed sin position som leverantör av logistiklösningar baserade på streckkoder och RFID-teknologi.
ACT Logimark skriver i ett pressmeddelande att Hrafns grundare och CTO, Geir Vevle, följer med till ACT och han kommer där att ansvara för uppbyggnaden av en ny enhet inom ACT-gruppen med inriktning på RFID-teknik för leveranskedjor. Med sig i det arbetet kommer han att få ACT:s utvecklingsavdelning, som har utvecklat ACT:s spårnings- och rapporteringsplattform LogiFlow®.


ACT Logimarks VD Morten Mathiesen har varit pådrivande för att få köpeavtalet med Hrafn på plats och han välkomnar speciellt Geir Vevle till ACT Logimark.
”Geir är en välutbildad och kunnig person, särskilt på RFID-området, och han kommer att bli en viktigt medarbetare och en resurs i våra ansträngningar att utveckla ACT Logimark”, säger Morten Mathiesen.

ACT Logimarks skriver att sedan starten 2009 har Hrafn hjälpt kunder i många industrier med avancerade lösningar baserade på RFID. Hrafn har haft sitt huvudfokus inom detaljhandeln och har tillsammans med viktiga aktörer i brachen och forskningsinstitut tagit fram lösningar för automatisering och effektivisering av varuflödet. Hrafn har fått ett gott rykmte på RFID-marknaden och framstår som en ledande specialist i Norden inom RFID.

I avtalet med Hrafn ingår att ACT övertar Hrafns alla kundengagemang samt de produkter, som utvecklats. Varumärket Hrafn kommer att även fortsättningsvis att finnas.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-05-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ACT Etikett/Märkning förvärv Köp/Försäljning/Samgående logistik RFID Streckkod

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK