...
Anders Borg specialgäst när Flextrus invigde ny press
Förre finansministern Anders Borg tillsammans med Flextrus VD Maud Rahm.

Intresserade åhörare lyssnade till Anders Borgs föredragning.

En koll på den nya flexopressen.

Den 11 maj klippte Flextrus AB i Lund banden för företagets nya tryckpress, som representerar en stor investering i svensk förpackningsindustri.
För att göra sitt firande extra speciellt hade Flextrus bjudit in f.d. finansministern Anders Borg, som höll en presentation för utvalda kunder. Anders Borg diskuterade globala trender och förändringar i relation till svensk industri och åhörarna fick ta del av Borgs erfarna syn på dagens konkurrenssituation och vikten av långsiktighet för svenska industriföretag.


”Vår nya flexopress är inte bara en stor investering för oss på Flextrus utan också en stor investering för svensk industri. Det här bevisar att det går att hålla industrin kvar här hemma”, sade Maud Rahm, VD för Flextrus i samband med invigningen.

Firandet av den nya flexopressen ägde rum i samma historiska lokaler i Lund,  som en gång var bas för Åkerlund & Rausings framgångssaga. Idag utgör lokalerna Flextrus huvudkontor och företagets största produktionsanläggning.

Under dagen bjöds det på en exklusiv visning av Flextrus lokaler och så klart av den nya tryckpressen. Bland besökarna fanns bland annat representanter från Arla, Mölnlycke Healthcare och Familjen Dafgård.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-05-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Flextrus förpackningstryck Övrigt tryckpress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK