...
Emballator Växjöplast expanderar efter fördjupat kundsamarbete
”De nya ytorna kommer att förbättra logistiken i vår produktion”, säger VD Adam Airosto.

Emballator Växjöplast har ingått fördjupade samarbeten med flera av sina kunder och väljer nu att investera i större produktionsytor i sin fabrik på Smedjegatan i Växjö.
”Vi har ändrat sättet som vi jobbar med våra kunder på och detta har genererat utvecklade samarbeten och ökad försäljning hos flera av våra kunder. Värdeskapande för kunderna är i fokus. Vi erbjuder utvecklad service och kunskap till våra kunder, vilket gör att vi kan lämna ett erbjudande som bättre möter kundernas behov”, säger Jens Petersson, försäljnings- och marknadschef.


Expansionen innebär att man totalt ökar den livsmedelsanpassade produktionsytan med ca 25 procent, vilket är positivt för alla företagets produktsegment (läkemedel, kroppsvård, kemteknik, livsmedel och drycker). Expansionen kommer initialt inte innebära några nyanställningar utan man räknar med att kunna hantera tillväxten inom ramen för befintlig organisation.

”Vi ska leverera trygghet och produktivitet till våra kunder och det börjar hos oss själva. De nya ytorna kommer att förbättra logistiken i vår produktion, vilket ytterligare höjer såväl vår servicegrad som säkerhet för våra kunder. Det är något vi ständigt fokuserar på och som är ett led i vårt lean-arbete och systematiska arbete med livsmedelssäkerhet”, säger Adam Airosto, VD.

Emballator Växjöplast utvecklar och tillverkar plastkapsyler till ledande varumärken i Norden och internationellt. Utveckling, design och produktion sker i Växjö, i produktionslokaler klassade både för livsmedel och läkemedel. Företaget har ca 50 anställda och produktionen pågår 24/7, dvs dygnet runt och alla veckans dagar.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-05-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Emballator förslutning Plast Plastförpackningar Växjöplast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK