...
RPC Superfos färghinkar skapar trend i Slovenien
JUB:s två färgkvaliteter Jupol Classic och Jupol Trend säljs nu i trendiga formsprutade plasthinkar från RPC Superfos.

För lanseringen av nya trendiga målarfärger har den slovenska färgtillverkaren JUB valt formsprutade plasthinkar i polypropen från RPC Superfos.
JUB, som är den ledande målarfärgsproducenten på Balkan, använder RPC Superfos 2,5 liters Paintainer-hink samt Superfos 15-liters SuperOval-hink för de två färgkvaliteterna Jupol Trend och Jupol Classic, vilka båda riktar sig till gör-det-själv-marknaden. De både färgerna har nyligen fått kvalitetshöjande egenskaper och då beslöt JUB att också satsa på nya, trendiga färghinkar.


”Vi har provat både metall- och plasthinkar och funnit att plasthinkar tillgodoser våra krav på bästa sätt”, säger JUB:s marknadschef Jelka Slatinsek.

Den stora 15-liters SuperOval-hinken används till Jupol Classic, som är en ny vit färg med förbättrad kvalitet, lämplig för stora väggytor och liknande.

Den mindre Paintainer-hinken används till färgen Jupol Trend, som är nya, moderna interiörfärger i olika kulörer. Hinkarna har också fått ett ”trendigt” utseende: Både lock, hink och handtag är helt svarta och sedan försedda med bilder på olika jazzanknutna instrument! Dessutom finns på varje hink en ”droppe” som visar vilken kulör färgen i hinken har.

”Vi är mycket stolta över den nya Jupol Trend-förpackningen. Vi strävar alltid efter innovation och konsekvens, när vi designar våra förpackningar och det har gjort att konsumenterna lätt känner igen produkterna i Jupol-familjen. Vi vill att kunderna inte bara ska tycka om våra produkter utan även våra förpackningar”, förklarar Jelka Slatinsek

Produkterna från färgtillverkaren JUB, som i år förresten fyller 140 år(!), finns tillgängliga såväl på den inhemska marknaden i Slovenien som i övriga länder på Balkan.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-05-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
formsprutning Plast Plastförpackningar RPC Superfos

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK