...
Tesco och Unilever deltar i årets Top Packaging Summit
Den nya grafiska profilen för Top Packaging Summit by Packbridge.
Susanna Bill blir moderator för Top Packaging Summit by Packbridge i oktober. (Foto: Helene Larsson/Näringsdepartementet) 

När förpackningsklustret Packbridge i oktober åter arrangerar förpackningskonferensen Top Packaging Summit by Packbridge, kommer bland annat representanter för de stora förpackningsköparna Tesco och Unilever att finns på den digra talarlistan.
Top Packaging Summit by Packbridge är en av Europas största, om inte den största, förpackningskonferenser och till årets event, som äger rum 18 och 19 oktober, hoppas Packbridge kunna locka runt 300 deltagare, många av dem internationella.


”Vi satsar som vanligt på att bygga ett seminarieprogram med högkvalitativa föredragshållare och starten är mycket intressant. Vi lovar också ett annorlunda upplägg, då vi anser att tiden är förbi att bara sitta och lyssna”, säger Johan Mårtensson, VD på Packbridge.

Moderator  under konferensen blir Susanna Bill, som är innovationsrådgivare, matälskare och mästerkock. Hon var till exempel med i Sveriges Mästerkock 2015.

”Vi har fått OK från både Tesco och Marks & Spencer, två av de riktigt stora köparna av förpackningar på global nivå, och vi har även Unilever och Ellen MacArthur Foundation på talarlistan”, berättar Johan Mårtensson.

Som vanligt kommer Top Packaging Summit by Packbridge att kompletteras med en utställning. Förra gången, 2014, var 45 utställare på plats och diskussionerna gick varma i pauserna.

I år får Top Packaging Summit en ny grafisk profil, som tagits fram av Amore Brand Identity Studios. Den som är van vid den orangea färgen, som följt Packbridge sedan starten, kommer att bli överraskad. Över huvud taget ser man över hela konceptet och en klar målsättning är att Top Packaging Summit ska vara en inspirationskälla för alla som deltar.

Inför årets konferens har Packbridge också valt att jobba med en mediepartner: tidningen nord emballage och dess nyhetssidor Packnews.se, Packnews.no, Packnews.dk och Packnews.fi kommer under perioden fram till konferensen att hjälpa till att sprida budskapet.

”nord emballage och dess sajter i de nordiska länderna ger oss utmärkta möjligheter att sprida budskapet om Top Packaging Summit brett”, säger Johan Mårtensson.

Årets Top Packaging Summit by Packbridge kommer att arrangeras på nya Quality View Hotel i Hyllie, Malmö.

Konferensens hemsida nu öppen - det är bara att gå in och titta och så klart att anmäla sig. Just nu finns ett ”early bird”-erbjudande, där den, som anmäler sig, sparar en bra slant.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-05-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor Packbridge Top Packaging Summit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK