...
Hänt på drupa: StrongPoint Labels köper nya HP Indigo 8000!
Glada miner i HP:s hall på drupa: från vänster: Leif Persson, StrongPoint Labels, Alon Bar-Shany, VD, HP Indigo, Rickard Ådén, Visutech, samt Dragan Ostojic och PA Bäcklund, StrongPoint Labels.

Det var glada miner i HP:s hall på drupa i Düsseldorf  (jo, man har en hel hall..!) den första dagen. Speciellt uppåt var det i avdelningen för Labels & Packaging, där den nya HP Indigo 8000, en etikettmaskin som klarar 80 meter i minuten, försågs med en skylt, som tillkännagav att den sålts till svenska StrongPoint Labels.

Maskinen visades för första gången i samband med Dscoop i Israel runt påsk i år, så det har varit en snabb affär.
Packnews och tidningen nord emballage var på plats, när affären offentliggjordes och fick ett par ord med StongPoint Labels VD, Leif Persson.

”Det är en mycket snabb affär vi gjort, men vi såg omedelbart potentialen i den här maskinen och har alltid gillat att ligga först i utvecklingen. För tretton år sedan var vi först med att köpa en HP Indigo 4000 och då var det många, som skakade på huvudet, men det var en bra investering. Nu är vi först igen och med den här pressen får vi en kraftigt utökad kapacitet på digitaltryck av etiketter och vi är övertygade om att vi kommer att ha nytta av hela kapaciteten”, säger Leif Persson.

Strongpoint Labels investerar också i den kraftfulla efterbearbetningsutrustningen, som bland annat innehåller den nya Fast Track-stansen från ABG, en stans som klarar upp till 150 meter i minuten.

Richard Ådén på Visutech var också mycket nöjd:
”Jag är oerhört glad över att vi genomfört den är affären och att det gått så snabbt och smidigt. Det blir den första HP Indigo 8000 på den nordiska marknaden och en av fem maskiner på den europeiska marknaden under 2016”, sade han.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-06-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
digitaltryck drupa Etikett/Märkning förpackningstryck HP Indigo StrongPoint tryckpress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK