...
Elopaks Pure Pak lanseras på den japanska marknaden
På Elopaks huvudkontor i Norge bekräftar Elopaks VD och koncernchef Niels Petter Wright, t.v. licensavtalet med Yasuhito Obayashi från Nippon Paper Industries Paper-Pak division.

Japanska Nippon Paper Industries Co., Ltd. har upprättat ett licensavtal med norska Elopak AS, som innebär att Nippon Paper ska tillverka och lansera Elopaks Pure Pak-förpackningar på den japanska marknaden.
Avtalet omfattar produktion av vätskekartongkonceptet Pure-Pak® Classic med Curve® -funktion och kartongförpackningarna under varumärket Pure-Pak® Sense. Dessa förpackningar är välbekanta i Europa, där de används till högförädlade produkter som mjölkdrycker , läskedrycker och funktionella drycker.


Nippon Paper Industries har tillverkat och marknadsfört gaveltoppsförpackningar sedan 1965 och är Japans ledande företag på området. Företagets gaveltoppsförpackningar marknadsförs under varumärket ”NP-PAK”. 

Med hjälp av Elopaks Pure Pak-utbud, kombinerat med olika förslutningsalternativ, räknar Nippon Paper Industries med att tillmötesgå konsumenternas ökade krav på förbättrad funktionalitet och därmed stärka sin position på den inhemska marknaden.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-06-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Dryckesförpackningar dryckeskartong Elopak Kartongförpackningar Livsmedel Livsmedelsförpackningar Norge vätskekartong

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK