...
Flextrus och Mediaköket skriver samarbetsavtal

Flextrus AB har signerat ett samarbetsavtal med det svenska digitala tryck- och mediaföretaget Mediaköket Grafiska AB. Flextrus säger att man därigenom adderar en ytterligare dimension till teknologibasen.

Mediaköket, som finns i Helsingborg är en pionjär inom digitaltryck baserat på lång erfarenhet inom fotografisk utskrift och repro. Under de senaste åren har företaget utökat sina tjänster genom att även erbjuda grafisk produktion, print management och högkvalitativ etikettryckning.

”Genom att ingå partnerskap med Mediaköket adderar Flextrus ännu en dimension till vår teknologibas. Vi har stor respekt för de specifika kompentenser som krävs för att utveckla framgångsrika företag inom digitaltryck och ser därför fram emot att samarbeta med en partner med mer än 15 års erfarenhet inom området”, säger Maud Rahm, VD för Flextrus.

”Med tanke på var Mediaköket är lokaliserade, ser vi en enorm kundnytta med närheten till marknaden, snabbhet och flexibilitet och ett fullt utnyttjande av vår gemensamma kompetens.”

“Mediaköket har utvecklats starkt under de senaste åren och vi är nu mycket angelägna om att ta nästa steg i utvecklingen. Ett samarbete med Flextrus ger oss en bred marknadskompetens med ett stort produktsortiment och ger därmed en utmärkt grund för fortsatt tillväxt för oss”, säger Mats Winde, ägare av Mediaköket.

”Vi är mycket glada över att få utforska de växande affärsmöjligheterna inom digitaltryckta flexibla förpackningar tillsammans med Flextrus-teamet.”


BO WALLTEG

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2016-06-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Flextrus Mediaköket

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK