...
PacsOn är nya gemensamma namnet på Nyblomgruppen
”Med namnbytet blir vi en tydligare spelare för kunder, som kräver ett nationellt åtagande”,  säger koncernansvarig Marcus Wahren.

Nyblomgruppen, som består av 12 företag på 17 orter från Kiruna i norr till Malmö i söder, samlar nu företagen under det nya gemensamma namnet PacsOn. Alla företagen i gruppen är väletablerade aktörer inom industri- och butiksemballage samt förbrukningsartiklar inom städ, kontor, skydd och servering, på sina respektive lokala marknader.

”Med namnbytet till PacsOn visar vi vår gemensamma styrka, som hittills varit okänd för delar av branschen. Det skapar en stor potential”, säger Lovisa Hamrin, PacsOns ägare och styrelseordförande.

PacsOn omsätter genom sina företag idag cirka 1,1 miljarder kronor och har 250 anställda. 

”Vår styrka är att vara lokala med närhet till kunden. Det ska vi inte ändra på. Med namnbytet till PacsOn adderas ytterligare ett värde. Koncernens nationella styrka blir tydligare för kunderna, då man kopplar ihop de lokala bolagen med varandra. Vi blir en tydligare spelare för kunder, som kräver ett nationellt åtagande”,  säger koncernansvarig Marcus Wahren.

PacsOn blir också en pusselbit i ett större europeiskt sammanhang. Som delägare i INPACS, med verksamhet i 40 länder och en omsättning på 30 miljarder, finns det även där potential.
”Tillsammans med INPACS kan vi hitta gränsöverskridande affärer, exempelvis när det gäller globala kedjor”, säger Marcus Wahren.

Fakta PacsOn
PacsOn består av de helägda företagen AB Helmer Nilsson i Växjö, Ljungby och Sölvesborg, AB Gunnar Pellvik i Falköping, Paul Hall AB i Jönköping, Östgöta Pappers AB i Linköping och Motala, Öresunds Papper AB i Malmö, Stockholms Kartong AB i Stockholm och ÅG-Emballage AB i Stockholm. 
I gruppen ingår även intresseföretagen Norrpartner AB i Sundsvall och Östersund samt Papperspartner AB i Skellefteå och Umeå. 
Nyblomgruppen PacsOn har även samarbetspartners i Magnusson & Freij AB i Göteborg, ML Försäljnings AB i Stockholm samt AMJ Papper i Kiruna.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-06-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
detaljhandel Industri Övrigt PacsOn

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK