...
Ny VD och spännande utveckling för Scandiflex
”Det här är en spännande utmaning”, säger Scandiflex nye VD Patrik Persson.

Landskronabaserade Scandiflex, stor tillverkare av flexibla förpackningslaminat, är inne i en intressant utvecklingsfas med ny VD och spännande investeringar. Den nya fasen inleddes i september 2015. Fram till dess var man ett familjeägt företag, men då såldes Scandiflex till finska Quadrans, ett tämligen ungt equitybolag med uttalad inriktning på förpackningsmaterialföretag. Quadrans ägde sedan tidigare Oy Tilgmann Ab, ett anrikt finskt företag med verksamhet inom pappersindustrin.

Ägarbytet innebär nytänkande och ett led i detta är en ny VD i Landskrona. Den 1 april i år tillträdde Patrik Persson denna position. Han kom närmast från KWH PLAST Schur Flexibles OY och tjänsten som försäljningschef Norden.

”Det här är en spännande utmaning. Vår nya ägare ger oss intressanta utvecklingsmöjligheter via ekonomiska muskler som kommer att ge oss kraftfulla investeringsmöjligheter och om allt går enligt våra planer kommer det att hända en hel del på den fronten framöver”, säger Patrik Persson. 

”Vi investerar nu i en digital tryckpress och kommer att följa upp den med ytterligare satsningar. Att investera i en press är så klart intressant, men vi vill ge marknaden och våra kunder mer och kunna erbjuda något, som ingen annan kan i dag och jag räknar med att det kommer att hända saker ganska snart”. 

”Vi ska i ändå större grad kunna erbjuda korta leveranstider och nya materiallösningar, inte minst när det gäller högkvalitativa barriärer”.

En förändring har också skett hos ägarbolaget som bytt namn från Quadrans till Tilgmann, ett namn som är välkänt på marknaden.

Tidningen nord emballage återkommer efter sommaren med mer information om utvecklingen inom Scandiflex.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-06-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
flexibla förpackningar Köp/Försäljning/Samgående Personal Scandiflex

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK