...
Gå till Licensbanken och köp en förpackningsinnovation!
På licensbanken.se kan man köpa produktionsfärdiga innovationer, bland annat inom förpackningar.
Innovationen IPEP (Ionic Paper Electronics Platform) finns just nu tillgänglig för hugade spekulanter på licensbanken.se

Försöker du komma på nästa stora innovation? Köp en istället. På licensbanken.se finns licensierbara forskningsresultat och innovationer, som är redo att sättas i produktion eller implementeras. Just ni finns exempelvis en teknik, som gör att förpackningar ”känner av” ifall kylkedjan bryts under transporten av livsmedel.

Vissa människor älskar att forska och uppfinna, men är inte lika förtjusta i att starta företag och marknadsföra sina upptäckter. För att inte dessa kreatörers arbete ska falla i glömska i någon byrålåda, finns nu licensbanken.se, där företagare kan hitta och köpa forskningsresultat, som de kan använda i sin egen produktion.

Banken är helt sökbar och man kan även filtrera på bransch, licenstyp eller typ av IP-status. Och vill man vara riktigt säker på att inte missa en någon innovation, kan man prenumerera och få ett e-mail varje gång det publiceras en ny licens inom en vald bransch.

En innovation som just nu finns på licensbanken.se är IPEP (Ionic Paper Electronics Platform). Det är en teknik, som är utvecklad vid Karlstads universitet och som kan minska matsvinnet och öka säkerheten i mathantering genom att ge förpackningar möjlighet att kontinuerligt kontrollera temperaturen och kommunicera trådlöst med omvärlden.

Licensbanken.se drivs av innovationskontoret Fyrklövern, som är ett samarbete mellan Karlstads universitet, Linnéuniversitetet, Mittuniversitetet och Örebro universitet. Syftet är att öka idéflödet från forskning till samhällsnytta.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-06-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Förpackningsutveckling Karlstad universitet Licensbanken Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK