...
Plats för förpackningar på Nordic Organic Food Fair
Så här kommer samlingsmontern för förpackningsindustrin att se ut på Nordic Organic Food Fair i Malmö.
Bildcollage från tidigare Nordic Organic Food Fair.

Natural Products Scandinavia (som samarrangeras med Nordic Organic Food Fair) är en fackmässa för den snabbt växande marknaden inom hållbar och ekologisk livsstil. Mässan äger rum i Malmö 16-17 november och nu bjuds förpackningsindustrin in via en samlingsmonter. 
Mässan arrangeras av Diversified Communications, en mycket välrenommerad internationellt mässarrangör, som årligen sätter upp runt drygt 160 stora fackmässor runt om i världen.


Marknaden för ekologiska livsmedel och drycker ökar enormt. Bara i Sverige var ökningen hela 38 % 2014 och 39 procent 2015. Mässan är en ren fackmässa och vänder sig till livsmedels- och dryckesindustrin med ekologisk inriktning, men även till branscher som naturlig hälsa och egenvård, naturlig hudvård och skönhet och det man kan kalla en naturlig livsstil. Årets upplaga av mässan är den femte i ordningen sedan 2012 och mässan har haft en fantastisk tillväxt varje år. Förra året kom runt 4.000 besökare och 345 utställare från 40 länder fanns på plats. I år blir det än större, med fler besökare och fler utställare.

Tidningen nord emballage har träffat ett avtal med arrangören, som innebär att en samlingsmonter för förpackningsindustrin kommer att finnas i mässhallarna. Totalt finns det plats för ett tiotal företag på en yta på 35 kvadratmeter. Montern kommer även att ha en kaffebar. Montern arrangeras tillsammans med Packnews.com och Nordisk Bioplastförening.

”Intresset för smarta och miljöanpassade förpackningslösningar är stort i den här branschen och på mässan kommer det att finnas många potentiella och befintliga kunder, både bland besökare och utställare”, säger Hans Friedsam, VD och marknadschef på Trade Promotion, som ger ut tidningen nord emballage.

”Utställarna kommer att ha plats för en roll-up och ett bord och marknadsförs i mässkatalogen samt i nord emballage och på Packnews.com. Under fyra timmar på eftermiddagen den 17 november kommer utställarna i samlingsmontern dessutom att ha tillgång till scenen för presentation av förpackningslösningar eller annan relevant information kring förpackningar”, säger Hans Friedsam vidare.

Platsen för mässan blir MalmöMässan och den speciella samlingsmontern för förpackningsindustrin har fått namnet ”Eco Packaging – the area for sustainable packaging solutions”.

”Priset för att delta är bara 12.000 kronor, så vi räknar med att sälja slut ytan snabbt. Vi har här skapat en unik möjlighet för företag att få in en fot på en starkt växande marknad, eller att förstärka en position man redan har inom området. De, som är intresserade, gör därför klokt i att kontakta mig så fort som möjligt”, avslutar Hans Friedsam.


Maila Hans Friedsamhans@nordemballage.se eller ring på +46 (0)42 29 80 33.
Mer info om mässan hittar du på Natural Products Scandinavias hemsida och på Nordic Organic Food Fairs hemsida.

Läs/ladda hem pdf-filen nedan.
Där finner du mer info om samlingsmontern på Nordic Organic Food Fair!

Ladda ner PDF: Nordic-organic-food-fair.pdf


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-08-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Industri Konferenser och mässor Livsmedel Mässor nord emballage Nordisk Bioplastförening Övrigt Packnews.com

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK