...
Ny mötesplats för "startups": Entreprenörsfrukost på TPS
Startup-företag och kunniga entreprenörer inom förpackningsbranschen får en ny mötesplats vid årets Top Packaging Summit. (Bilden från ett annat tillfälle).

I samband med Top Packaging Summit by Packbridge (TPS) lanserar förpackningsklustret Packbridge ett nytt initiativ: en entreprenörsfrukost där nystartade företag får möta väletablerade företag och entreprenörer. TPS äger rum 18 och 19 oktober och frukosten är den 19 oktober.
Tanken bakom entreprenörsfrukosten är att driva fram mer förpackningsinnovation genom att öka interaktionen mellan väletablerade företag inom branschen och startup-företag, som tidigare inte blickat mot förpackningsbranschen. 


”Vi vill ge startuppföretagen möjlighet att bekanta sig med förpackningsbranschen och presentera sig under TPS. Det finns mängder med smarta idéer, kompetenser och nystartade företag, som söker samarbeten med idétörstande väletablerade företag, ett intresse som är ömsesidigt. Det kan vara nya förpackningar eller material, nyheter inom maskinteknik, design av förpackningar eller etiketter, handel eller återvinning”, säger Johan Mårtensson, VD på Packbridge. 

På plats kommer även Almi Invest att finnas,för att kunna ge råd och visa på investeringsmöjligheter för de deltagande företagen. 

Är du en ”startup”, som vill nå ut mot förpackningsbranschen, kan du läsa mer om och anmäla dig till entreprenörsfrukosten HÄR!

Mer om årets Top Packaging Summit by Packbridge hittar du HÄR!.
 


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-08-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor Packbridge Top Packaging Summit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK