...
15 nya IPMA-certifierade projektledare hos Innventia
De 15 projektledarna från Innventia, som nu är klara för IPMA-certifiering.
Anders Pettersson, vice VD Innventia.

I början på sommaren avslutade 15 av Innventias projektledare sin utbildning som gör dem klara för den prominenta certifieringen. Kursen som startade hösten 2014 har varit skräddarsydd för Innventia med IPMA som bas kompletterat med de ISO-standarder som finns gällande projekt på företaget.

I en tid då det blir allt vanligare att projektbeställare kräver att projekt leds av certifierade projektledare, har Innventia valt att erbjuda sina medarbetare utbildning för en IPMA-certifiering. Det är en internationellt erkänd standard som dels bidrar till en konkurrensfördel för företaget samtidigt som det ger ett naturligt karriärsteg för projektledare. Beteendekompetens är en viktig del, då betydelsen av ledarskapsbeteenden ökar.

”Det känns jättebra att vi redan nu har och inom kort kommer att få ytterligare ett flertal vassa projektledare som har bevis på att de är certifierade projektledare”, säger Innventias vice VD Anders Pettersson.

Kursansvarig från Innventia var Marco Lucisano och som mycket uppskattad lärare under hela utbildningen fungerade Mattias Ejbe från Astrakan.

----------------------------------------------
IPMA är världens första projektledarförening och grundades 1965. IPMA står för International Project Management Association och är en paraplyorganisation för projektledarföreningar världen över.
IPMA:s projektledarcertifiering är känd världen över och har under de tio senaste åren certifierat över 3.000 st. projektledare i Sverige och över 194.000 st. i sammanlagt 55 länder.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-08-23

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Innventia Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK