...
Fokus på förpackningens roll i hela logistikkedjan
De största truckföretagen deltar och presenterar sina helhetslösningar på plats.

Anna Elgh, VD Svenska Retursystem, är en av talarna på årets Logistik & Transport.

I årets upplaga av mässan och konferensen Logistik & Transport, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 16 – 17 november, kommer mycket fokus att ligga på förpackningar och förpackningens roll i hela logistikkedjan. Ett speciellt förpackningsområde kommer också att finnas på mässan, där de främsta leverantörerna presenterar sina lösningar.

Konferensen Logistik och Transport är en av de tyngsta konferenserna i branschen. På konferensen diskuteras de senaste problemställningarna och utmaningarna inom logistik- och transport. Från omvärldsspaning till verkliga case. Konferensen är en betalkonferens riktad främst mot lager - och logistikchefer samt andra beslutsfattare inom logistik och transport.

I år tar konferensen även fokus på förpackningens roll i logistikkedjan. Dagens lager och logistikchefer efterfrågar smarta förpackningar, som underlättar hantering, transporter, returer, förbättrar lagring, ger hållbarhet och kapar kostnader i alla led när förpackningen används rätt. Lösningar som smarta etiketter, rätt märkning, kyl-/värmeförpackningar och olika standardiseringskoncept, som ger storskalighetsfördelar, etc. kommer att belysas på konferensen, där ett stort antal tunga och välmeriterade namn inom förpacknings-, logistik- och transportbranscherna finns på talarlistan.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-08-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor logistik Övrigt Svenska Mässan Transport

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK