...
Forskningsinstitutet Acreo får ny verkställande direktör
Peter Björkholm blir ny VD för Acreo Swedish ICT.

Peter Björkholm har utsetts till ny VD för forskningsinstitutet Acreo Swedish ICT, som bland annat är specialister på tryckt elektronik. 
Acreo, som är ett dotterbolag inom Swedish ICT/RISE ICT, har verksamheter i Kista, Norrköping, Göteborg, Hudiksvall och Lund.


”Jag känner mig både stolt och priviligierad över att få leda Acreo, som spelar en avgörande roll för Sveriges framtida innovations- och konkurrenskraft”, säger Peter Björkholm.

Peter Björkholm började arbeta på Acreo 2012, de senaste åren som avdelningschef för avdelningen ”Sensorsystem”. Han har tidigare arbetat på Ericsson, Gammadata och Imego, där han var med från starten 1999 tills Imego fusionerades med Acreo Swedish ICT. Peter Björkholm har en PhD i högenergifysik från Uppsala universitet.

”Peter har goda och dokumenterade ledaregenskaper och har utvecklat avdelningen Sensorsystem på ett mycket bra sätt. Jag vill gratulera Peter till den nya befattningen, och jag är säker på att han kommer att göra ett utomordentligt arbete”, kommenterar Leif Ljungqvist, divisionschef för RISE ICT (Swedish ICT) och ansvarig för rekryteringen av Peter Björkholm.

Peter Björkholm tillträder befattningen som VD den 1 september 2016.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-08-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Acreo Övrigt Personal Smarta förpackningar Tryckt elektronik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK