...
Packbridge-event på svenska om e-handel och förpackningar
Packbridges event i Helsingborg handlar om e-handel och förpackningar.

Förpackningsklustret Packbridge arrangerar den 6 september, kl. 08.15 – 13.50, ett event om e-handel och förpackningar. Eventet, som denna gång hålls på svenska, äger rum i Helsingborg.
Normalt håller Packbridge sina event på engelska, men den här gången har man valt att ha föredrag och presentationer på svenska. Man kommer inte heller som tidigare att direktsända eventet till medlemmar, som, ej kan deltaga på plats.


”Upplägget för eventet i Helsingborg är helt nytt och aktivt, vilket gör att det inte lämpar sig med direktsändning, men allt kommer att filmas och senare klippas på ett tilltalande vis för att finnas tillgängligt på vår hemsida”, skriver Packbridge i ett pressmeddelande.

Vid eventet kommer man att använda sig av små grupper och korta presentationer, där deltagarna får röra på sig mellan presentationerna för att syresätta hjärnan och för att undvika att sitta för länge på samma plats.

Eventet kommer alltså att handla om e-handel, digitalisering och förpackningar med två huvudspår, nämligen kompetens och ledarskap. Förutom Packbridges medlemmar inom förpackningsindustrin har man även valt att bjuda in logistikföretag och e-handlare, allt för att skapa en dynamik av förståelse från olika delar av värdekedjan och öka relevansen i interaktionen mellan deltagarna. Flera meriterade och kända profiler inom förpackningar, e-handel och logistik finns bland föredragshållarna.

”Vi har lagt ner mycket tanke på att skapa ett event, som ska ge värde på värde för alla delaktiga, och vi har lagt eventet i Helsingborg och på Mindpark, som är en energisprudlande plats i sig med människor, som befinner sig längst fram i användandet av digitalteknik och strategier”, skriver Packbridge.

Eventet arrageras mellan kl. 08.15 och 13.50 den 6 september i Mindparks lokaler i Helsingborg. Mer info om eventet finns HÄR.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-08-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
e-handel Övrigt Packbridge

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK