...
Fyra mässor i samma koncept när Empack arrangeras i Kista
”Vi kan i år erbjuda fler nyheter och en mer internationell mötesplats än tidigare”, säger Jennie Heidenfors.

Tre för den nordiska marknaden helt nya mässor kommer i början av oktober att arrangeras tillsammans med förpackningsmässan Empack på Kistamässan.
De tre tillkommande mässorna är Label & Print, Luxury Packaging och Packaging Innovations och enligt mässarangören Easyfairs har intresset för de fyra sammanslagna mässorna varit stort, även från internationellt håll.


Över 20 länder kommer att vara representerade och av de 200 utställarna kommer närmare 50 från andra länder än Sverige. Och med fem veckor kvar till mässan är i stort sett alla monterytor utsålda. Mässorna äger rum den 5 och 6 oktober.

”Vi räknar med att vara helt utsålda, när mässan öppnar”, säger Jennie Heidenfors, projektchef för Easyfairs förpackningsmässor i Norden.

Mässkonceptet i Kista, som fått den ambitiösa beteckningen ”Shaping the future of the global packaging industry” innehåller också ett omfattande seminarieprogram, där mässbesökarna kan lyssna till såväl kända designers från USA, Japan och Nederländerna som välkända svenska profiler inom förpackningsbranschen.

”Vi ser verkligen fram emot den 5 och 6 oktober och det känns jättekul att vi i år kan erbjuda fler nyheter och en mer internationell mötesplats än tidigare”, säger Jennie Heidenfors.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-08-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Easyfairs förpackningsmässa Konferenser och mässor

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK