...
Nya målarfärgsburkar kan förses med två olika lock
I den nya burkserien Decoline kan färgburkarna förses med två olika varianter av förslutningslock.

Emballator Metal Group i Ulricehamn, som är en ledande nordisk producent av metallförpackningar till färg- och lackindustrin, lanserar Decoline – en ny serie metallburkar i bleckplåt. Burkarna är avsedda för färg till yrkesmåleri och konsument och kan förses med två olika typer av förslutningslock. 

Till burkserien Decoline™, som innehåller plåtburkar i storlekar från 2,5 liter upp till 10 liter, har Emballator Metal Group tagit fram två olika typer av lock. De båda locken är mycket lätta att öppna och stänga, samtidigt som tätheten är hög. Förutom den smarta funktionen innebär Decoline™ också en kostnadseffektiv lösning eftersom burk och olika lock kan kombineras.

”Vi vill ständigt kunna överträffa våra kunders önskemål gällande service, kvalité och innovationer och produktutveckling är ett starkt fokus hos oss”, säger Henric Wiklund, Group Commercial Director Emballator Metal Group.

Den nya burken är lätt och har en speciellt utformad profil, som maximerar tömning av färgrester och minimerar spill vid återförslutning. Av de två lockvarianterna är den ena en enkel modell, som kallas Xpress™ och som går att öppna och återförsluta snabbt och smidigt. 

Det andra locket – EasyFlex™ – är ett exklusivt lock, som består av en mittdel i plåt och en yttre kant av plast, vilken går att vika över kanten på burken. Öppning och återförslutning sker helt utan verktyg. Konstruktionen är unik, patenterad och även prisbelönt. 

Båda locken är utformade för att fungera optimalt i produktion och förutom att de är enkla att försluta, så medför de också att burken blir stabilt staplingsbar. 

Emballator Metal Group kommer att presentera den nya burkserien i sin monter på förpackningsmässan interpack i Düsseldorf i Tyskland 4-10 maj.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-04-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Emballator Emballator Metal Group förslutning Metall metallemballage Metallförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK