...
Strategiskt partnerskap inom digitalt etikettryck
EFI:s bläckstrålebaserade digitala smalbanepressar under varumärket Jetrion ska nu ingå i Xeikons  utbud av digitalpressar för etikettryck.

Ett intressant strategiskt samarbete har ingåtts mellan teknologiföretaget Electronic for Imaging (EFI), beläget i Silicon Valley i Kalifornien och digitalpressleverantören Xeikon, som är en division inom Flint Group och som är beläget i Eede i Nederländerna..
Partnerskapet innebär att Xeikon på exklusiv basis ska ta hand om försäljning, service och support av EFI:s Jetrion®-produkter, som är digitala och bläckstrålebaserade smalbanepressar för produktion av etiketter.


I samarbetet ingår att Jetrions digitala etikettsystem blir en av del av Xeikons portfölj, som inrymmer såväl torrtoner-baserade som UV-bläckstråle-baserade digitala pressar för den självhäftande etikettmarknaden.

”När vi nu utökar vår portfölj inom industriella bläckstråleprodukter och satsar på marknadsinvesteringar och resurser, så var det ett självklart val för oss att välja Xeikon, en av de obestridda ledarna inom digitalt etikettryck, som den perfekta partnern för att fortsätta en pålitlig försäljnings- och serviceverksamhet för Jetrion-produkter”, säger EFI:s VD Guy Gecht i en kommentar till samarbetet.

”Xeikon blir den perfekta partnern att marknadsföra och ge service och underhåll till EFI:s Jetrion-produkter. Xeikon har nästan 30 års erfarenhet av digitaltryck och med över 500 digitalpressar installerade över hela världen är vi en erkänd ledare på den digitala  självhäftande etikettmarknaden. Vi har det bredast digitaltrycksutbudet på marknaden och vårt världsomspännande service- och supportnätverk kommer nu även att komma Jetrion-kunderna till del”, säger Benoit Chatelard, som är VD för Digital Solutions inom Flint Group, där Xeikon ingår.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-11-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
digitaltryck Etikett/Märkning Flint förpackningstryck inkjet Köp/Försäljning/Samgående Övrigt tryckpress Xeikon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK