...
Vi arrangerar intressant seminarium om EMV!
Egna märkesvaror blir allt vanligare inom såväl livsmedel som andra produkter.
Moderator på seminariet blir Lennart Wikström, Senior Editor på Svenska Livsmedel.

Den 28 november arrangerar nord emballage/packnews.se tillsammans med Svenska Livsmedel/livsmedelsnyheter.se ett intressant seminarium i Göteborg om EMV (egna märkesvaror)!
Ett antal ledande aktörer inom EMV – alla experter inom sitt område –kommer att dela med sig av sina tankar, idéer och framtidsvisioner. Missa inte detta tillfälle till erfarenhetsutbyte och nätverkande!


Egna varumärken finns överallt och i alla kategorier, från livsmedel till mer exklusiva modevaror och elektronik. Frågor som kommer att behandlas på seminariet är till exempel hur framtiden ser ut på en marknad där nya handelskanaler och konsumtionsmönster gör att varumärkeslojaliteten blir allt svagare. Var finns uppsidan och förutsättningarna för lönsamhet?

Moderator på seminariet blir Lennart Wikström, Senior Editor på Svenska Livsmedel och bland bekräftade talare/experter kan nämnas Koen de Jong från Amsterdam, som är delägare i globala konsultföretaget IPLC (International Private Label Consult), Anna Ekström, som är analytiker på internationella analysföretaget Nielsen, Åsa Wickholm, som är EMV-chef på Coop, Jörgen Kamph, ansvarig för Sales & Commercial hos Trensums Food AB och Johan Falkmarken, som är Packaging Development Consultant på ÅF.

Platsen för seminariet blir hos Visutech Digital AB i Mölndal och seminariet pågår mellan kl. 10.00 och 16.00 den 28 november, med registrering kl 09.30

Mer info och anmälan HÄR!


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-10-05

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK