Tetra Paks nya servicekoncept ska öka kundernas lönsamhet
Tetra Pak® Plant Secure analyserar kundens utrustningar och system och identifierar möjligheter och förbättringar.
"Tetra Pak® Plant Secure är ett bra exempel på hur vi använder ny teknik för att leverera fördelar för våra kunder”, säger Dennis Jönsson.">

Tetra Pak lanserar Tetra Pak® Plant Secure, som är ett servicekoncept som analyserar utrustning och system hos kunderna och ökar deras lönsamhet.

Tetra Pak skriver i ett pressmeddelande att Tetra Pak® Plant Secure gör en detaljerad granskning av all utrustning och alla system längs kundens hela värdekedja. Denna analys kombinerad med Tetra Paks djupa kunskaper och stora bank av referensdata inom livsmedelsproduktion ska identifiera möjligheter och genomföra förbättringar av kundens hela verksamhet. Alla Tetra Pak® Plant Secure- kontrakt har som mål att minska kundens driftskostnader och optimera investeringar.

”Vår investering i Industry 4.0-tekniker som artificiell intelligens, automatisering och ökad datahastighet har gjort det möjligt för oss att ge ännu bättre support till våra kunder i dagens digitala värld. Tetra Pak® Plant Secure är ett bra exempel på hur vi använder ny teknik för att bredda vårt perspektiv och leverera fördelar för våra kunder”, säger Tetra Paks VD och koncernchef Dennis Jönsson.

Pilotprojekt med Tetra Pak® Plant Secure har genomförts både i Amerika och Europa och gett resultat som ligger över kundernas förväntningar. Till exempel minskade ett amerikanskt mejeriföretag sina driftskostnader med mer än 10 procent under det första året av genomförandet och projektet fortsätter att leverera ytterligare besparingar.

Tetra Pak® Plant Secure kommer att lanseras på global basios till livsmedels- och dryckesföretag.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2018-10-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK