...
ACT lanserar kontrollenhet med flera olika funktioner
 

ACT Gruppen skriver i ett pressmeddelande att man lanserar en ny mångfunktionell kontrollenhet, som har namnet X4 JET.
Kontrollenheten kan enkelt hantera olika typer av bläckstråletekniker samtidigt, eller var för sig och den erbjuder marknaden ett system, som både kan styra upp till fyra HP och upp till fyra Piezo skrivhuvuden. Texter, streckkoder och logotyper kan skrivas ut samtidigt eller växelvis med båda tryckteknikerna.


Skrivhuvuden som använder HP-tekniken kan skriva ut symboler på höjder mellan 1 och 50 mm, medan med Piezo-teknik kan skrivhuvuden skriva symboler på höjder på mellan 3 och 400 mm.
X4 JET kan skriva på både primära och sekundära förpackningar, på ena eller båda sidorna på två skilda produktionslinjer, med olika utskriftshastigheter och starttid för utskriften.
Systemet är även mycket snabbt, med hjälp av HP utskriftsteknik presterar X4JET upp till 3.000 serializations per minut i form av rörliga streckkoder eller 2-D koder.
Data överförs 1:1 till skrivhuvudena via standardgränssnitt som Ethernet och USB, vilket gör realtidsutskrift utan stackbearbetning möjlig.
Den kompakta kontrollenheten är lätt att integrera även i komplexa anläggningar.Användningen är enkel tack vare iLogik kontrollen och en integrerad, högupplöst skärm. Kontrollen är underhållsfri, vilket innebär kostnadsfördelar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-01-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK