...
Markjet lanserar uppdaterad version av bläckstråleskrivare
 

Malmöbaserade märkningsföretaget Markjet AB lanserar en uppdaterad version av sin Videojet 2300-serie med bläckstråleskrivare. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.
Videojet 2300-serien består av tre bläckstråleskrivare med högupplöst storskrift som ger jämn utskriftskvalitet på porösa och sekundärförpackade material.
Den nya serien kommer även med s.k. RUI-interface (Remote User Interface) för ökad flexibilitet och integration i produktionslinjer.


Genom att använda skrivare ur Videojet 2300-serien kan användaren minska sina rörliga kostnader genom att eliminera höga lagernivåer av förtryckta lådor och etiketter.
Skrivarna i serien är avsedda för utskrift av variabel information som streckkoder, datum, ingredienser, logotyper och grafik. De har en robust, rundad frontplåt som skyddar skrivhuvudet och tack vare en patenterad rengöring av skrivhuvudet klarar skrivarna även dammiga miljöer.
Videojet 2300-skrivarna har variabel utskriftshöjd mellan 17 och 70 millimeter och kan enkelt integreras i existerande IT-miljöer, vilket ger möjlighet att kontrollera utskrifter.
De nya skrivarna med beteckningarna Videojet 2340, 2350 och 2360 ersätter de tidigare versionerna Videojet 2310, 2320 och 2330.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-02-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK