...
COOP:s butiker i Norge utrustas med elektroniska hyllkantsetiketter
COOP:s butiker i Norge förses med elektroniska hyllkantsetiketter från danska Delfi.

Danska företaget Delfi Technologies A/S ska via sin norska partner Lindbak Retail Systems AS leverera ett system för elektroniska hyllkantsetiketter till COOP:s butiker i Norge.
Lindbak har ingått ett tvåårigt samarbetsavtal om leverans av Delfis Breece- system, som består av elektroniska hyllkantsetiketter samt mjukvarumoduler för design och kontroll av dessa.
Samarbetsavtalet beräknas vara värt 20 miljoner norska kronor.


En av de största fördelarna med Breece-lösningen är att hela installations- och uppstartsarbetet kan fortgå under butikens dagliga drift utan driftsstörningar. Implementeringen tar en dag och kräver ingen ombyggnad av butik. Breece-lösningen är centraliserad och ger butiken möjlighet att integrera pris- och produktinformation på de elektroniska hyllkantsetiketterna med data från butikens existerande IT-system.
Lindbak i Norge hanterar leverans, installation och support av Breece-systemet till de norska COOP-butikerna. Den första installationen gjordes i början av förra året och hittills är det 14 COOP-butiker i Norge, som installerat lösningen.
"Elektroniska etiketter har en effektiviseringspotential genom att kunden får en riktig och visuell prisinformation och därmed en bättre upplevelse av att handla i våra butiker", säger Rolf Wathne från COOP Norge.
Breece-lösningen är helt grafisk, vilket betyder att COOP kan kombinera allt från varutext och bilder till streckkoder och logo på de elektroniska hyllkantsetiketterna.
"Prissättning och marknadsföring blir mer flexibla med de fullt grafiska elektroniska hyllkantsetiketterna och samtidigt effektiviseras den dagliga driften av butiken", säger Delfi Technologies försäljnings- och marknadschefen Michael Jørgensen.
Delfi Technologies A/S som har över 20 års erfarenhet av IT-lösningar för detaljhandeln är en "Solution Provider" av lösningar till detaljhandeln och har sina rötter inom datafångst, streckkodsprodukter, POS-produkter med service samt utveckling av applikationer till dessa. Delfi levererar hårdvara och programvara till streckkodslösningar via ett brett nätverk av partners i Danmark, Sverige, Norge och Vietnam.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-02-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK