...
KM Pack har flyttat till nya lokaler
KM Packs nya kontor och logistiklager i Varalöv utanför Ängelholm. På gaveln syns den nya företagslogotypen.

Förpackningsleverantören KM Pack i Ängelholm har byggt ett nytt logistiklager och kontor i Varalöv, strax söder om Ängelholm. Flytten till de nya lokalerna, som ligger strategiskt placerade nära E6, skedde den 2 maj, skriver företaget i ett pressmeddelande.
Nytt kontor och nytt logistiklager ingår som en del i en femårig marknadsplan, som KM Pack upprättat. Samtidigt har man också tagit fram en ny företagsprofil och en ny logotyp
"Med vår nya logotyp och profil vill vi att KM Pack ska uppfattas som ett innovativt och modernt företag på frammarsch inom förpackningsbranschen", skriver företaget i meddelandet.


I den framtagna femårsplanen ingår också en satsning på ett utökat antal medarbetare på försäljnings- och marknadssidan för att man ska kunna ge ännu bättre personlig service till befintliga och nya kunder.
"Vår ambition är att bli störst och starkast på vår hemmarknad – Skåne, Halland och södra Småland – men vi ser också möjligheter att växa i hela Sverige", skriver KM Pack.
KM Pack verkar som leverantör av förpackningar till flera olika användarområden som dagligvaruhandel, konditori och bageri, blomsterhandel, odlare och industri, catering, restaurang, gatukök, storkök, m fl. Sortimentet innehåller ett brett utbud av förpackningar, som tråg, bägare och formar i plast och aluminium, wellpapp- och kartongförpackningar, påsar och bärkassar av olika typer och material, plast- och aluminiumfolier, mm., mm.
KM Pack ägs sedan 1997 av Bertil Henrysson med familj. Bertil Henrysson är styrelseordförande i bolaget, medan sönerna Fredrik och Magnus är VD respektive marknadschef. Företaget har 12 anställda och en budgeterad omsättning för år 2011 på drygt 45 miljoner kronor.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-05-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt
Länk till företaget och mer information
www.kmpack.se

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK