...
Ny styrelseordförande i The Packaging Arena
 

Till ny ordförande i Värmlandsbaserade förpackningsklustret The Packaging Arena har valts Christer Johansson (bilden), Maxi ICA Stormarknad Karlstad. Han efterträder Gunnel Kardemark från Karlstads universitet.
Vid föreningsstämman den 25 maj valdes dessutom tre nya ledamöter in i styrelsen: Henrik Kjellgren från Nordic Paper, Sofia Andersson från Karlstads universitet, samt Berit Westergren från Broby Grafiska.


"Det känns hedrande och kul att få förtroendet. Efter några år i styrelsen känns det här som en bra fortsättning. Tillsammans i styrelsen sätter vi upp mål och visioner, men det är The Packaging Arena med Sandra Eriksson i spetsen som sedan utför själva jobbet", säger den nye ordföranden Christer Johansson i en kommentar.
Christer Johansson driver Maxi ICA Stormarknad i Karlstad och är flitigt involverad i bland annat den förpackningsforskning, som drivs av Karlstads universitet tillsammans med The Packaging Arena. Även hans arbetsplats spelar en viktig roll i forskningen och i den konsumentdrivna förpackningsutveckling som The Packaging Arena erbjuder.
"Christer är en eldsjäl vars engagemang naturligtvis är viktigt och glädjande för oss. Den nya styrelsens bredd är en stor tillgång och det känns mycket positiv för framtiden. Kopplingen mellan forskningen och näringslivet är stark och det är spännande att vara en drivande faktor i den utveckling som sker", säger Sandra Eriksson, tf. VD för The Packaging Arena.
Efter föreningsstämman har styrelsen för The Packaging Arena följande sammansättning: Christer Johansson, Maxi ICA Stormarknad Karlstad, ordförande; Charlotta Stenson, Löfbergs Lila; Claes Dahlbom, Sun Chemical; Henrik Kjellgren, Nordic Paper; Sofia Andersson, Karlstads universitet och Berit Westergren, Broby Grafiska.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-05-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK