...
Lagan Plast vann Svenska Leanpriset
Delar av gänget bakom Emballator Lagan Plasts utmärkelse; längst till vänster företagets VD Christian Silvasti bredvid fabrikschefen Håkan Larsson.

Vinnare av Svenska Leanpriset 2011 är förpackningsföretaget Emballator Lagan Plast AB från Ljungby. I konkurrens med övriga sex finalnominerade företag och organisationer stod de som ensam vinnare, när pristagarna presenterades i samband med Lean Forum Konferens i Södertälje.
"Det här är nog den bästa dagen i mitt Lean-liv", sade Emballator Lagan Plasts VD Christian Silvasti vid prisutdelningen.


I år är det fjärde året i rad som Lean Forum delar ut Svenska Leanpriset. Intresset för Lean i allmänhet och Svenska Leanpriset i synnerhet ökar kraftigt år från år, vilket ger en allt större bredd bland de sökande företagen och organisationerna.
"Samtidigt som jag vill gratulera samtliga finalister till Svenska Leanpriset 2011 så måste jag framhålla att vi i år har en solklar vinnare. Redan vid utvärderingen kunde vi konstatera hur det lyste ´Lean´ och engagemang om medarbetarna på Emballator Lagan Plast", säger Lean Forums ordförande Gert Frick.
Tanken med Svenska Leanpriset, som delats ut årligen sedan 2008, är bland annat att lyfta fram förebilder som inspirerar till att ytterligare driva på Lean-utvecklingen i Sverige. Det är inte ”verktygen” som står i fokus, utan en bred syn på Lean med tanke på faktorer som ledarskap, medarbetarskap och uppnådd förbättring.
"Det här är verkligen ett stort erkännande, att bli premierade med förstapris i denna elitserie av företag och organisationer inom Lean känns fantastiskt", säger Emballator Lagan Plasts fabrikschef Håkan Larsson.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-10-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Övriga Övrigt Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK