...
Billerud medverkar i global TV-serie om ansvarsfulla företag

Svenska pappers- och förpackningsbolaget Billerud kommer att medverka i TV-serien "Responsible Business", som produceras av Global Initiative i samarbete med FN:s miljöprogram UNEP och som sänds över hela världen på CNBC.

Avsnittet, där Billerud medverkar, sänds i CNBC:s programutbud i Europa, USA, Mellanöstern och Afrika samt Asia-Pacific, med början i morgon den 12 november.

TV-serien "Responsible Business" lyfter fram internationella och världsledande företag, som arbetar enligt FN:s Global Compact principer och som utvecklar företagsorienterade lösningar till några av de största utmaningarna som världen står inför idag. Inte bara för att förbättra företagets rykte eller öka lönsamheten, utan för att det är rätt sak att göra.
Serien är nu inne på sin fjärde säsong och hittills har ett antal världsledande företag inom områden som sträcker sig från jordbruksnäring och flygbolag till teknik och gruvarbete porträtterats.
"Vi är stolta över att delta i det här internationella projektet. Att vara medveten om miljöfrågor och att byta ut fossila förpackningsmaterial mot ett smartare hållbart material är en viktig del i vårt dagliga arbete", säger Per Lindberg, Billeruds VD och koncernchef.

Responsible Business Television visar avsnittet med Billerud på följande tider:
Den 12 november kl. 18.00 och den 13 november kl. 09.30 för CNBC Asia Pacific (Singapore-tid)
Den 13 november kl. 18.00 för CNBC USA (EST)
Den 14, 15 och 16 november för CNBC Europe, Middle East & Africa (visas 6 gånger under veckodagar på bästa sändningstid)


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2011-11-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK