...
Italienska Coesia förvärvar FlexLink
Mattias Perjos, CEO på FlexLInk.

Italienska Coesia, som är en global leverantör av  maskiner inom tillverkning och förpackning har undertecknat ett köpeavtal med FlexLink, global leverantör av lösningar inom produktionslogistik.

Coesia förvärvar FlexLink Holding AB från AAC Nordic BOF 2005 B.V. (i Sverige AAC Capital Partners AB), styrelsen och ledningen. Överenskommelsen undertecknades i Milano den 16:e november och är villkorat av ett godkännande enligt EU:s antitrustlagar.
Genom förvärvet kommer Coesia att kunna kombinera erbjudandena inom sina teknologier med FlexLinks lösningar inom produktionslogistik över hela världen. Coesia är en stor leverantör av maskiner och system till tillverkare av konsumentvaror, hälsovårdsprodukter, kosmetika och tobak. Huvudkontoret ligger i Bologna, Italien.
FlexLink är en global leverantör av lösningar inom produktionslogistik med verksamhet i 26 länder.
“Vi ser med stor tillfredsställelse fram emot att FlexLink, med sitt starka management, blir en del av Coesia-koncernen. FlexLink är en global och ledande leverantör av produktionslogistik – ett område som bidrar starkt till ökad nytta för våra kunder, som ofta är ledande internationella koncerner, i deras produktion. Investeringarna i FlexLinks teknikplattformar och globala närvaro kommer att fortsätta”, säger Angelos Papadimitriou, koncernchef på Coesia.
Mattias Perjos, CEO på FlexLink kommenterar: "Vi ser att våra kunder kommer att vinna på möjligheterna som kombinationen av de olika bolagen inom Coesia, och FlexLink ger. Som en del av Coesia-gruppen med sin genuina industriella bakgrund, kommer vi att fortsätta utveckla och förstärka vår know-how och globala position till fördel för våra kunder, partners och medarbetare”.


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2011-11-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Köp/Försäljning/Samgående

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK