...
Finat lanserar ny handbok för självhäftande etiketter

Finat, den internationella sammanslutningen av tillverkare och användare av självhäftande etiketter, meddelar att man lanserat en ny, helt omarbetad och uppdaterad upplaga av sin utbildningshandbok ”Finat Educational Handbook”.
Den nya utgåvan ersätter den version av handboken, som först publicerades på engelska 1996 och sedan översatts till bland annat tyska, franska, spanska, italienska och turkiska.


“Educational Handbook Version 2.0” syftar till att vara en viktig referenskälla för den kombinerade kunskap som finns i Finat-organisationen och täcker alla olika stadier och aspekter inom området självhäftande etiketter och tillhörande processer.

”Självhäftande etiketter expanderar med nya tekniker och nya material och vi ser nya spännande innovationer och tillämpningar. Den ökande förändringen är en utmaning för alla i branschen och därför är kunskap och utbildning viktiga redskap för att stimulera tillväxt och utveckling”, säger Finats VD Kurt Walker.

Den nya handboken är finns nedladdningsbar som PDF-fil. Den är gratis för medlemmar i Finat och kostar 107,10 euro för övriga. Mer info om handboken finns på Finats hemsida.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-03-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK