...
Coesias köp av FlexLink innebär ökad satsning på innovation

I november förra året kom beskedet att italienska Coesia köpt produktionslogistikföretaget FlexLink. Coesia är en stor leverantör av maskiner och system till tillverkare av konsumentvaror, hälsovårdsprodukter, kosmetika och tobak. Huvudkontoret ligger i Bologna, Italien. Coesia breddar därmed sitt produktprogram med en division som kunderna efterfrågat, och FlexLink får en industriell ägare som ger ekonomisk stabilitet och öppnar dörrar in i nya länder. Dessutom kan vi räkna med en ändå snabbare utvecklingstakt från det göteborgsbaserade företaget enligt vd, Mattias Perjos.

"Vi ser att våra kunder kommer att vinna på möjligheterna som kombinationen av de olika bolagen inom Coesia, och FlexLink ger. Som en del av Coesia-gruppen med sin genuina industriella bakgrund, kommer vi att fortsätta utveckla och förstärka vår know-how och globala position till fördel för våra kunder, partners och medarbetare”, sade Mattias Perjos, CEO på FlexLink i ett pressmeddelande när affären tillkännagavs.
Tidningen nord emballage kontaktade Mattias Perjos för att få veta lite mer. Intervjun publicerades i årets första utgåva. Du kan nu också läsa den under rubriken redaktionellt under vår TV-spelare i spalten till höger.



Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2012-03-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK