...
Handheld Group inrättar ny tjänst som produktchef

Svenska handdatorföretaget Handheld Group, med huvudkontor i Lidköping, ska öka sitt fokus på produktutveckling och har därför inrättat en ny produktchefstjänst.
Till Handhelds produktchef har utsetts Johan Hed (bilden), som varit anställd i företaget sedan januari 2011. Han tillträder sin befattning omedelbart och kommer att vara placerad vid huvudkontoret i Lidköping.


Som produktchef kommer Johan Hed att ha huvudansvar för produktplanering och genomförande över hela produktlivscykeln, inklusive prioriteringar av produktkrav och kundkrav samt för att definiera en produktvision. Tjänsten inbegriper också att se till att produkterna stödjer företagets övergripande strategi och mål.

”Jag ser verkligen fram emot att få leda Handhelds produktutveckling. Mitt fokus kommer att ligga på produktportföljen och på att säkerställa att Handheld behåller sin ledande globala position inom stryktåliga mobila datorer”, säger Johan Hed.

Johan Hed har tidigare varit verksam på Handhelds kontor i USA och Australien. Han har en Master of Science i ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg samt en Bachelor of Science i företagsekonomi från Lamar University, Texas, USA.

”Den globala marknaden för stryktåliga datorer växer snabbt tack vare ökad tillgänglighet på bredband och en allt mer mobil arbetsstyrka. Nya kundgrupper förväntar sig stryktåliga mobila datorer med både funktionalitet och design av högsta kvalitet. Detta är ett område där Handheld har för avsikt att behålla sitt försprång, Rekryteringen av vår nya produktchef är ett led i vårt ökade fokus på produktutveckling”, säger Jerker Hellström (undre bilden), koncernchef i Handheld Group.

Handheld Group är en global leverantör av stryktåliga datorer. Tillsammans med partners levererar Handheld mobilitetslösningar till branscher som skog, bygg, kollektivtrafik, underhåll, militär, transport och logistik. Handheld-koncernen har dotterbolag i Sverige, Finland, Italien, Nederländerna, USA samt Australien.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-03-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK