...
Stora Ensos MediaSet finns nu i fler basvikter

Stora Ensos affärsområde Speciality Papers meddelar att man utökar sitt förpackningspapper MediaSet med ytterligare gramvikter och att MediaSet numera finns i basvikterna 80, 90 och 100 gram per kvadratmeter.
MediaSet är en papperskvalitet speciellt framtagen för höghastighetskonvertering och avsedd att användas som omslagspapper till exempelvis chokladkakor eller annan konfekt samt till etikettering av metall- och glasburkar.


Stora Enso skriver i sitt pressmeddelande att det är det ökande intresset för fiberbaserade förpackningar baserade på förnyelsebara material som gjort att Speciality Papers nu ökar antalet basvikter för MediaSet.

MediaSet är ett extra vitt, blankt förpackningspapper med mycket god tryckbarhet. Pappret har hög bulk, utmärkt körbarhet och goda vidhäftningsegenskaper vid limning. MediaSet klarar höga hastigheter såväl vid tryck och konvertering som vid hantering i förpacknings- och märkningslinjer. Pappret är enligt tillverkaren speciellt lämpligt till livsmedelsförpackningar.

MediaSet tillverkas av uthålligt producerad jungfrulig fiber vid Stora Ensos tyska bruk Uetersen och finns med både FSC- och PEFC-certifiering.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-12-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK