...
Avisera visar upp framtidens bärkasse

I samband med Butiksleverantörsmässan i Kista, som pågår onsdag och torsdag i denna vecka, kommer bärkassespecialisten Avisera att lansera vad man betecknar som framtidens bärkassar för butiker.
Bärkassarna är tillverkade i ett plastbaserat så kallat non-woven-material, som liknar textil.


”Vi och många av våra kunder, som har testat våra bärkassar i non-woven, känner att det är materialet för framtiden. Non-woven ser ut som textil, men har en energisnålare produktion än både papper och tyg”, säger Mariella Zalbo Lundgren, produkt- och marknadschef på Avisera.

Satsningen på bärkassar i non-woven är i linje med Aviseras strategi att erbjuda det senaste inom bärkassar, förpackningar och butiksemballage. Som material är non-woven på stark frammarsch i hela världen och alltfler butiker vill ha personligt utformade och designade bärkassar, som också är möjliga att återanvända.

”Vi specialdesignar non-woven-bärkassarna efter kundens önskemål och kan nu erbjuda ett stort urval av modeller och tillval som gör bärkassen till en modern väska att återanvända gång på gång”, säger Mariella Zalbo Lundgren.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-03-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK