...
Packaging Cup är tillbaka
Nu som ett samarbete mellan Packmarknaden och nord emballage

Team Schütz stod senast som segrare när Packaging Cup avgfjorde på Sand Colf Club utanför Jönköping. Fr v Jan Norrback och Knut Pedersen.

I augusti är det dags för alla golfspelande förpackningsproffs att avgöra vem som är bäst i branschen. Då spelas nämligen Packaging Cup, förpackningsbranschens mest prestigefyllda golftävling. I år arrangeras tävlingen för första gången gemensamt av branschens tidningar Packmarknaden och nord emballage.

Tidningarnas hemvist är Helsingborg och vad är mer naturligt än att förlägga årets Packaging Cup till Vasatorps GK i Helsingborg.
– Vi kommer att spela på TC-banan som står för Tournament Course och som några veckor senare kommer att besökas av damerna på Europatouren då Helsingborg Open arrangeras för första gången som en tävling på damtouren. Banan kommer att vara i toppskick och fick också väldigt högt betyg av deltagarna när Packaging Cup senast avgjordes här, säger Marcus Petersson, Packmarknaden.
 
Packaging Cup är en Sveriges äldsta golftävlingar. Tävlingen startades av Packforsk och nestorn Stig Bergstedt 1970 och har med undantag för ett par tillfällen arrangerats varje år sedan dess. Att branschens två ledande tidningar nu går samman och arrangerar tävlingen tillsammans bäddar för ett extra spännande startfält, med större konkurrens än någonsin tidigare.
 
– Det finns många duktiga golfspelare i förpackningsbranschen och vi utmanar nu alla att komma och tampas om det åtråvärda vandringspriset som just nu befinner sig hos Schütz i Norge. Jag har själv ännu inte haft förmånen att höja bucklan i Packaging Cup och kommer att vässa spelformen till den 21 augusti, säger Hans Friedsam, nord emballage.
 
Anmäl dig till Packaging CupHÄR!


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2013-06-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK