...
HP Indigos VD talade vid Visutechs jubileum
Digitalpressen HP Indigo 10000 trycker i upp till sju färger. Pressen visades första gången vid drupa 2012 i Düsseldorf.

Visutech, som levererar digitala lösningar bland annat till etikett- och förpackningstryckare och som är nordisk representant för HP Indigos digitaltryckpressar, har firat 25-år i branschen.
Bland jubileumsgästerna märktes speciellt HP Indigos VD Alon Bar-Shany (t.h. på bilden tillsammans med Visutechs VD Jan-Olof Jungersten), som talade om den nya digital eran och tryckeriernas möjligheter att verka som ”game changers”.


Trevligt lunchmingel varvat med intressanta talare och premiärvisning av nya HP Indigo 10000 blev väl uppskattade inslag under jubileumet.

Jubileumsprogrammet inleddes med att VD Jan-Olof Jungersten presenterade och lanserade sin bok ”Visioner & Transmissioner. Tryckeri - en bransch i förändring”. Boken samlar tankar och information kring vad som kommer att ske. Men framför allt det som inte kommer att ske. Därav kallas boken även ”The not book”..! I samband med presentationen fick samtliga åhörare också ett eget exemplar.

Christian Menegon, affärsutvecklingschef hos HP Indigo, gav besökarna en livlig inblick i Coca-Colas uppmärksammade namnkampanj, där miljontals etiketter med vanliga förnamn tryckts på 14 språk i 33 länder. Allt tryck skedde med HP Indigo-pressar och Christian Menegon gav en uppskattade redovisning av de möjligheter digitaltryck med differentiering kan medföra för tryckeriernas kunder.

I Visutechs demolokaler i Mölndal fick besökarna avslutningsvis bekanta sig med nya HP Indigo 10000 i format B2+ i full produktion.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-09-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Övriga Övrigt Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK