...
Papyrus Supplies ingår samarbete med dansk förpackningsleverantör

Svenska Papyrus Supplies AB, som är en ledande nordisk grossist inom förpackningar och förbrukningsartiklar, satsar nu på leverans av förpackningar till den danska näthandeln och har därför ingått samarbete med danska företaget Pack2 Aps. Samarbetet innebär att Pack2 blir exklusiv leverantör i Danmark för Papyrus Supplies och ska distribuera deras förpackningsprodukter primärt via nätet till mindre och mellanstora webshops i Danmark.
”Vi är mycket glada över att Papyrus Supplies har valt Pack2 som ensamleverantör”, säger Pack2:s VD Christian Hoffmeyer (bilden).


Ensamrättsavtalet med Pack2 är en vidareutveckling av ett samarbete med företaget, som Papyrus Supplies AB har haft i flera år. Samarbetsavtalet innebär bland annat att även mindre webshops i Danmark nu får möjlighet att köpa in Papyrus förpackningar till samma fördelaktiga priser, som tidigare varit förbehållna de större nätaktörerna.

”Vi är en av Danmarks största online-leverantörer av emballage och alla våra förpackningar är tillgängliga på nätet. Våra kunder är primärt danska webshops, som köper förpackningar för att kunna leverera sina egna produkter”, säger Christian Hoffmeyer.

Pack2 skriver i ett pressmeddelande att den danska förpackningsbranschen i många år dominerats av större aktörer, som inte fokuserat på att sälja till mindre företag på grund av olönsamma distributions- och hanteringskostnader. I och med den ökade näthandeln och bildandet av allt fler webshops, är det nu många mindre företag som efterlyser samma villkor och priser vid emballageinköp som sina större konkurrenter.

”Genom samarbetet med Pack2 ser vi fram emot nya spännande affärsmöjligheter på den danska marknaden”, säger Papyrus Supplies försäljningschef Ole Trommler..


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Köp/Försäljning/Samgående Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK