...
Trucktillverkaren BT får ny VD från årsskiftet

Truck- och lyftvagnstillverkaren BT Products AB i Mjölby, som är den största enheten i Toyota Material Handling Europe, kommer att få en ny VD från årsskiftet.
Nuvarande VD:n Anders Claesson har beslutat att lämna företaget efter fyra år för en extern position och till hans efterträdare har utsetts Kristian Björkman (bilden), som idag arbetar som Director of Global Manufacturing på DeLaval (Tetra Laval gruppen).


Kristian Björkman, som har 18 års erfarenhet och expertkunskap från tillverkningsindustri i internationell miljö, kommer att tillträda sin nya tjänst den 1 januari 2014.
Nuvarande VD:n Anders Claesson lämnar dock sin tjänst redan den 1 december i år och i mellantiden kommer Ambrogio Bollini, Senior Vice President Supply, Toyota Material Handling Europe, att fungera som tillförordnad VD.

“Kristian Björkman är en entusiastisk, resultatorienterad person med stor kunskap om och erfarenhet av tillverkningsindustri. Jag tror att han kan ta vår största enhet till nästa nivå när det gäller att optimera vår operativa verksamhet”, säger Matthias Fischer, VD för Toyota Material Handling Europe och styrelseordförande för BT Products.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-11-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK