...
CCL Label lanserar digitaltryckta etiketter med två eller tre lager
Digitaltryckta trelagersetiketter ger utrymme för tryck på fem sidor.

Globala etikettleverantören CCL Label lanserar nu digitala två- och trelagersetiketter. Etiketterna, som är utvecklade för att tillgodose kundernas önskemål om etiketter med utrymme för mer informatikon på små ytor, är i första hand avsedda för läkemedelsförpackningar och förpackningar till kemisk/tekniska produkter.

Etiketterna har utvecklats i nära samarbete mellan CCL Labels danska enhet i Randers och koncernens franska avdelning.

CCL Label skriver i ett pressmeddelande att det finns många fördelar med den nya digitala två- och trelagersetiketterna, förutom det finns utrymme för tre, respektive fem sidor med text och illustrationer. Den digitala trycktekniken gör dessutom att varje enskild etikett kan skrivas med unika illustrationer, text och koder. Sidorna i etiketterna kan också göras avtagbara eller återförslutningsbara.

De extra etikettsidorna ger plats för kuponger, tävlingserbjudanden, scanningsbara koder, etc., vilket gör att de nya digitaltryckta etiketterna är särskilt lämpliga vid reklamkampanjer, etc. Exempelvis kan en kund genom att ”uppgradera” till en tvålagersetikett behålla sin ordinarie etikett och med det extra lagret erhålla två nya etikettsidor för kampanjaktiviteter.

CCL Label skriver att digitaltryckta två- och trelagersetiketter är ett bra alternativ för små och medelstora upplagor eftersom man får lägre startkostnader och kortare leveranstider.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-11-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Etikett/Märkning Kemteknisk Läkemedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK