...
Packaging Arenas senaste medlem representerar 800 frilansdesigners
Byrån Noboxsolutions – här med VD Christian Paulson i mitten omgiven av sina medarbetare – har en unik affärsmodell, där ett nätverk av 800 frilansande designeras kan bidraga med förslag på förpackningsdesign, etc.

Värmlandsbaserade förpackningsklustret Packaging Arena har utökat på medlemssidan med Karlstadbaserade webb- och reklambyrån Noboxsolutions. Byrån i sig har knappt ett halvt dussin anställda, men kopplat till Noboxsolutions finns nätverket Creators, som består av cirka 800 frilansande designers!
”Jätteroligt att fler Karlstadsbyråer ansluter sig till Packaging Arena. Byråerna här är kända för att vara väldigt duktiga inom både reklam och förpackningsdesign och Noboxsolutions har en spännande affärsmodell och ett brett nätverk”, säger Sandra Eriksson, VD på Packaging Arena.


”Med ett namn som Noboxsolutions kan det kanske verka konstigt att vara medlem i en förpackningsorganisation. Som vårt namn antyder vill vi inte ens kännas vid att det finns en box. Men då handlar det såklart inte om förpackningar, utan det är våra idéer, som inte ska hämmas av normer och osynliga regler. Förpackningsdesign däremot tycker vi är både kul och utvecklande att jobba med”, säger Christian Paulson, VD på Noboxsolutions.

Noboxsolutions arbetar på ett unikt sätt, när det gäller produktion av design och grafiska alster. Genom det stora nätverket Creators får kunden flera unika alternativ att välja mellan och det är också kunden själv, som sätter priset.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-01-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK