...
ECMA och Pro Carton arrangerar första gemensamma konferensen

I mitten av september kommer de båda europeiska kartongorganisationerna ECMA (European Carton Manufacturers Association) och Pro Carton att för första gången hålla en gemensam konferens.
Platsen för konferensen blir den mycket vackra Amalfikusten (bilden), på Sorrentohalvön söder om Neapel i Italien och det övergripande temat för konferensen är ”WhatsUp on Cartons? Multiple Challenges Ahead!”


”Årets program är ett av de bästa vi hittills haft. Vi har ett väldigt intressant arbetsprogram med topptalare över hela linjen och som jag ser det täcker vi alla aktuella ämnen”, säger Andreas Blaschke, ordförande för ECMA.

”Den här konferensen ger den europeiska falskartongindustrin och deras leverantörer, designers, varumärkesägare samt handel en unik möjlighet att uppdatera sig på läget”, konstaterar Roland Rex, som är ordförande för Pro Carton.

Bland talare på programmet kan nämnas Paolo Pininfarina från det världsberömda designföretaget Pininfarina, Paolo Barilla, som är VD för livsmedelsföretaget, Barilla och Luca Paolazzi, som är en ledande italiensk ekonomiexpert. Moderator för konferensen är Tanya Beckett från Storbritannien, som är en av de mest erfarna affärsjournalisterna i brittisk TV.
Från Sverige kommer professorn Micael Dahlen att medverka med föredraget ”Watch out – the future attacks!”
Vid 34 års ålder rankas Micael Dahlen som en av de tio viktigaste forskarna i världen inom konsumentbeteende, kreativitet och marknadsföring.

I samband med ECMA-Pro Carton-konferensen kommer man även att presentera vinnarna i Pro Carton/ECMA Awards 2014 och Pro Carton Design Awards 2014.

Tidpunkt för konferensen är 17 till 20 september och exakt plats blir Hilton Sorrento Palace Hotel..

Mer information om konferensen finns HÄR!


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-09-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK