...
Wipak Group invigde ny fabrik i Kina
Från den högtidliga invigningen av Wipak Groups nya fabrik i Kina.

Wipak Group, som ingår i förpackningsdivisionen i finska koncernen Wihuri Group, har invigt en ny fabrik i Kina. Vid fabriken, som ligger i Changshu, ska tillverkas, tryckas och lamineras högkvalitativa kompositfilmer, vilka används till förpackningar inom livsmedel och hygien/hälsovård.
”Den här fabriken är en viktig milstolpe i Wipak Groups tillväxt”, sade Antti Aarnio-Wihuri, styrelseordförande i Wihuri Packaging Oy, i samband med invigningen.


Byggandet av den nya fabriken påbörjades för nästan exakt ett år sedan. I ett första skede omfattar fabriken en yta om 5.000 kvadratmeter, men möjligheter finns att öka ytan till hela 21.000 kvadratmeter.
”Fabriken erbjuder den senaste teknologin och sätter nya standarder för industrin”, sade Jari Tevajärvi, VD vid den nya fabriken.

Wipak Changshu täcker hela området med tillverkning, tryck och tillskärning. Fabriken är certifierad enligt ISO 14644-1 och har renrumsklass 8.

”Den här anläggningen är idealiskt placerad för att stödja Wipak Groups tillväxtstrategi på den snabbväxande asiatiska marknaden”, sade Wipak Groups VD och koncernchef Matti Rovamaa i sitt invigningsanförande.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2014-12-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK