...
Det händer på Scanpack:
Flextrus visar öppningstekniken ”PopPack”
Öppningstekniken PopPack lämpar sig för påsförpackningar och termoformade förpackningar.

Lundabaserade Flextrus, specialist på barriärförpackningar, har ingått ett samarbetsavtal med PopPack LLC i Kalifornien. Avtalet gäller lansering i Europa av de unika öppningskonceptet ”PopPack”, där en förpackning lätt öppnas med hjälp av en integrerad luftbubbla, som trycks sönder!
På Scanpack kommer Flextrus att demonstrera den nya öppningstekniken och besökare i montern (B05:20) får prova på att ”pop-öppna” förpackningar
.

”PopPack är ett helt nytt sätt att enkelt öppna en förpackning. PopPacks teknologi breddar Flextrus produktportfölj med fler alternativa förpackningslösningar, som gör det enkelt för konsumenten. Vi ser fram emot att samarbeta med nya och befintliga kunder för att implementera dessa nya lättöppningsfunktioner för konsumentförpackningar i Skandinavien och resten av Europa”, säger Ronny Gimbe, affärsutvecklingsansvarig på Flextrus. 

PopPack passar många olika konsumentprodukter som är packade i påsar och termoformade förpackningar gjorda av både flexibla och lite styvare material. Förpackningarna är lätta att öppna utan att behöva använda sax, kniv eller tänderna och kan kombineras med återförslutningsfunktion. 

När man öppnar en PopPack-förpackningar hörs ett litet “popp” som gör förpackningen kul för konsumenten att använda och som garanterar en förpackning med färskt innehåll och som inte har manipulerats.

N.B.: Öppningskonceptet PopPack kom till tack vare förpackningsklustret Packbridge och deras tävling Packbridge Award med temat ”Please Release Me”. PopPack-bidraget, som uppfunnits av William Perell i Kalifornien, USA, utsågs till det vinnande bidraget i tävlingen. Läs mer om PopPack HÄR!


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2015-10-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Flextrus förpackningsmässa förslutning Konferenser och mässor Mässor Packbridge PopPack Scanpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK